Monday, April 9, 2012

Akhirnya... muncul balik...

Apa yang muncul? apa lagi saya lah.. tuan punya blog yang dah bersawang-sawang, entah2 dah berhantu ni...
Kemana menghilang? tak kemana2 pun sebenarnya.. cuma ada beberapa masalah kecil-kecilan je...
antaranya (alasan lah tu..)
i) password google tetiba tak valid..
ii) change password tak menjadi... nak add comment kat blog sendiri pun tak boleh!
iii) langsung dah fed-up nak contact google
iv) datanglah malas menjadi-jadi..

Tetiba hari ni... semua masalah2 di atas dah tak ada... enter password teruih boleh pulak!!

So... saya atas talian kembali... ada ke orang peduli? ke I ni syok sendiri?

Tak kiralah.. I memang ada blog untuk syok sendiri...

So... what??!! hi hi hi

No comments:

Post a Comment

**Thank you and have a nice day ahead**